Зміст Вступ 1. Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів 2. Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах Висновки Список використаної літератури 9 сторінок 2011 рік написання
Цена: 40.00 грн.
Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів, Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах.
Тип работы: Контрольная работаЗміст Вступ 1. Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів 2. Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах Висновки Список використаної літератури 9 сторінок 2011 рік написання
Цена: 40.00 грн.